Üzleti, ipari létesítmények gépészeti tervezése, kivitelezése és karbantartása. Épületszerviz.
Üzleti, ipari létesítmények gépészeti tervezése,
kivitelezése és karbantartása. Épületszerviz.
Üzleti, ipari létesítmények gépészeti tervezése,
kivitelezése és karbantartása. Épületszerviz.
Üzleti, ipari létesítmények gépészeti tervezése, kivitelezése és karbantartása. Épületszerviz. Üzleti, ipari létesítmények gépészeti tervezése, kivitelezése és karbantartása. Épületszerviz. Üzleti, ipari létesítmények gépészeti tervezése, kivitelezése és karbantartása. Épületszerviz.
Épületgépészet
Üzleti, ipari szolgáltatásaink Üzleti, ipari létesítmények gépészeti tervezése, kivitelezése, karbantartása. Műszaki üzemeltetés. UcooL Kft.
Megújuló energia
Megújuló energia Megújuló energia: hőszivattyúk, egyéb rendszerek családi házakhoz. UcooL Kft.
UCool
Referenciák Büszkék vagyunk eddigi munkáinkra, ide kattinva megnézheti korábbi projektjeinket. UcooL Kft.

Bemutatkozás - UcooL Kft.

Cégünk megalakulásakor fő irányvonalnak tűzte ki, hogy partnerei számára a műszaki és üzemeltetési szolgáltatás szerteágazó tevékenységeit, megfelelő és ügyfélbarát módon tudja biztosítani.

Az ország egész területén vállaljuk ipari, kereskedelmi, irodai, és egyéb ingatlanok műszaki üzemeltetését, épületgépészeti kivitelezését a létesítménygazdálkodási feladatokkal kapcsolatosan, így támogatva ezzel a tulajdonosok és a FM-üzemeltetők körét, az olyan szakági feladatok nehézségeiben melyek profi szakavatott épületgépészeti rendszerismeretet igényelnek.

A UcooL Kft. csapatának professzionális felkészültsége, partnerközpontú és együttműködő hozzáállása, támogatja partnereinket a sikeres biztonságos és gazdaságos épület üzemeltetés hosszútávú fenntartásában. Bővebben >>

Referenciáinkból

Partnereink

- - - - - - - - - -
UCOOL KFT. © MINDEN JOG FENNTARTVA.
UcooL Kft.
x
-